Backgammon på nettet

 

Backgammon er et fedt brætspil - og Danmark har nogle af verdens bedste spillere.

Men backgammon på nettet er tilsyneladende ret ukendt - i hvert sammenlignet med poker, som nok er det spil, der minder mest om backgammon.

Du kan læse mere om lighederne mellem de 2 spil i artiklen Backgammon, poker og skak.

Hvor poker nærmest er mere kendt på nettet end i live versionen, halter backgammon på nettet bagefter. Det kan der være mange grunde til - men det skyldes i hvert fald ikke kvaliteten af spillestederne.  


Backgammon på nettet

Backgammonforum.dk anmelder internationale backgammonrum med et godt flow af spillere, så du altid har nogen at spille med. De anmeldte spillerum har alle praktiske features som pip count, det muligt er at se modspillernes niveau, før man sætter sig ved spillebrættet osv. 

Vil du se backgammon på nettet an (eller det pågældende spillested), før du satser din lykke, kan du være tilskuer til spil på alle de spillerum, vi anmelder.

Backgammonrummene adskiller sig også fra hinanden. Det skal forstås positivt, at hvert spillested har sin egen individuelle profil, så man har noget at vælge imellem.


Eksempler på backgammon på nettet

Vi vil give blot 3 eksempler på backgammon på nettet.

Leder du efter et godt turneringsudbud, kan vi bestemt anbefale dig at lægge vejen forbi BGRoom, hvor der starter en turnering hver eneste time.

Du kan spille sit & go turneringer (som starter når der er tilmeldt spillere nok), satellitturneringer, der giver adgang til større turneringer, turneringer med 2 og 4 vindere, med garanteret præmiesum og kæmpemæssige free rolls (gratisturneringer med pengepræmier) med op til 256 deltagere. BGRoom sætter mere end $ 10.000 på spil i free rolls om måneden!

Det næste eksempel er i lidt samme blodgade. Hos Casinorip - som også har mange gode turneringer - kan man ofte vinde pladser til store live turneringer for et lille buy-in.

Backgammonforum.dk er din guide til backgammon på nettet. Vi har grundige anmeldelser af de bedste steder at spille backgammon på nettet, hvor vi fremhæver stærke såvel som svage sider ved spillestederne.

Artikler og guides supplerer anmeldelserne. De handler om alt fra det grundlæggende som regler og strategi til historie, computeranalyse og hjælpemidler

Da Danmarks uden tvivl er verdens backgammonnation nummer 1 mht. antallet af spillere i den absolutte verdenselite, har vi selvfølgelig profil / interviews af / med danske topspillere!

Det er naturligvis gratis at benytte Backgammonforum.dk!