BGRoom

 

BGRoom

"BG er navnet. Backgammon er spillet"

BGRoom er et populært og velbesøgt internationalt backgammonrum, hvor du hurtigt finder en medspiller. 

Hvis du tilmelder dig BGRoom via et link i denne anmeldelse, får du eksklusivt en kæmpe startbonus. Men mere om det nedenfor. 

Ved BGRoom har du mulighed for både at spille for penge - Real Money - og prøve spillet gratis i Practice Mode.

BGRoom henvender sig både til nybegyndere og erfarne backgammonspillere. Hvis du er nybegynder i backgammon-verdenen henvises du til Backgammonforum.dk´s artikler Regler og Strategi.

Bonus Indsats Bonus i % Wagerkrav Software Sprog
$ 100 $ 100 100 80 spil Skill On Net Dansk

 

Oversigt Bedømmelse
Website: BGRoom   Software & grafik:
Special: 100 % indbetalingsbonus   Spiludbud:
Eu-licens: Ja (Gibraltar)   Bonusprogram:
Gruppe: EGO - EGamingOnline   Support:
E-mail: support@bgroom.com   Sikkerhed:
Telefon: 1-403-774-4165   Samlet indtryk:

 

Software & grafik

Før du kan komme i gang, skal du downloade BGRoom´s velfungerende software. Det sker meget hurtigt og er enkelt. Grafikken er flot og overskuelig, og spillesiden er logisk opbygget og har alle de funktioner, der giver dig et godt, problemfrit spil.


Screenshots fra BGRoom

BGRoom angiver pip count, så du kan få overblik over spillets stilling; du skal slå hhv. lyd og chat til og fra; og BGRoom angiver player rankings, dvs. spillernes niveau, så du kan finde en passende medspiller. Din ranking beregnes af BGRoom på baggrund af dine tab og sejre, ikke på typen af spil.

Desuden kan du følge din Game History og se resultaterne af tidligere spil.    

Du og din medspiller kan vælge, hvorvidt I tillader at tilskuere følger spillet. De fleste spillere ved BGRoom tillader tilskuere, så hvis du er ny ved BGRoom, kan du først få overblik over spillet og spillernes niveau, før du kaster dig ud i spillet.

Turneringer

Ved BGRoom har du både mulighed for at spille almindelige enkeltpartier, matcher og turneringer. Faktisk starter der en ny turnering hver eneste time!

Der er mange forskellige turneringer. Der er f.eks. sit & go-turneringer, der starter, når der der er spillere nok, turneringer med garanteret præmiesum, adgangsgivende satellite-turneringer, turneringer med 2 og 4 vindere osv.

Desuden er der Freeroll-turninger med op til 256 deltagere. Der er mere end $ 10.000 på højkant om måneden i Freeroll-turneringerne.

Bonus

BGRoom giver dig $ 5 helt gratis, når du opretter en spillekonto. Det betyder, at du risikofrit kan afprøve BGRoom, da de ikke stiller krav om, at du skal indsætte penge. For at kunne hæve bonussen, skal du først spille 35 rigtige pengespil.

Eksklusivt for vores brugere har Backgammonforum.dk forhandlet en særligt FDB (First Deposit Bonus) hjem:

Hvis du opretter dig via et af vores links og angiver bonuskoden BGFORUM100, når du opretter dig, får du 100 % bonus op til $ 100 ved første indbetaling (normalt 30 %). BGRoom kræver, at du spiller 80 rigtige pengespil, før du kan hæve bonus.

Rake

BGRoom´s rake (afgift til spillestedet, se F.A.Q.) for et enkeltparti er 3,9 %. For en match op til 3 point er rake 4,9 %, hvor efter den stiger med 0,5 % i intervaller af 4 point.

BGRoom går højt op i fair play. Hvis du spiller mod en spiller, der har lavere ranking end dig, betyder det at du har større sandsynlighed for at vinde. Derfor skal spillere med højere ranking betale en højere rake, hvis de vinder, end den lavere rangerende modspiller.

Kundeservice

BGRoom har support alle døgnets timer, alle ugens dage, året rundt. Her har du alle muligheder for at få support: live chat, telefon og e-mail (se telefonnummer + e-mail adresse i faktaboksen ovenfor).

Sikkerhed

Din sikkerhed er meget vigtig for BGRoom, og alle dine pengetransaktioner - ind- og udbetalinger - samt personlige data sikres med 128-bit, SSL datakryptering. BGRoom giver under ingen omstændigheder dine informationer videre til tredje part.

Desuden benytter BGRoom en Random Number Generator (RNG), der sikrer, at resultaterne af terningkastene er fuldstændig tilfældige. RNG-systemet er blevet grundigt testet med mange millioner gange, så systemet burde være helt sikkert.

Desuden overvåger BGRoom selv spillene for at sikre sig, at alt går ordentligt og fair til.

Samlet indtryk

Fordele:

  • Overskuelig og brugervenlig
  • Utallige turneringer
  • Features som Pip Count, Player Rankings og Game History
  • God support
  • God bonusordning
  • Mange ind- og udbetalingsmuligheder

Ulemper:

  • Den dansksprogede version er ikke færdig (november 2008)
  • Flot, men lidt fantasiløs grafik