Backgammon hjælpemidler

 

Hjælpemidler. Betegnelsen "Hjælpemidler" dækker over nyttige online backgammon analyseredskaber, som hjælper dig til at forbedre dit backgammonspil.

Programmerne kan spille på alle niveauer og spiller - hvis du ønsker det - på lige fod med verdenseliten. 

Analytiske online hjælpemidler har størst nytte, når du har det grundlæggende på rygmarven. Backgammonforum.dk stoler derfor på, at du har læst vores artikler Regler og Strategi, før du begiver dig videre.

Hvad gør jeg? 

Alle online software hjælpemidlerne er baseret på, at du spiller en række partier mod programmet. Programmet analyserer så dit spil, dine fejltrin, hvad du gjorde godt, visse programmer giver dig forslag til bedre træk, hvis du kommer i en lignende situation igen, nogle programmer quizzer undervejs, så din faktuelle viden om spillet toptunes osv.

I takt med at du bliver bedre og bedre til at spille, kan du vende tilbage til analyseprogrammet. Igen og igen. Programmerne følger og hjælper dig i din udvikling.

Kun for backgammon?  

Analytiske hjælpemidler kendes fra andre færdighedsspil såsom skak og poker. Programmernes software opbygget af kunstige neurale netværk. Kunstige neurale netværk er adaptive computerhjernevindinger, der lærer af egne fejl og dermed forbedrer sig løbende.

Inden analysehjælpemidlerne bliver sluppet løs på nettet, har de spillet (trænet) i månedsvis. Det betyder, at programmerne er fleksible og tilpasningsdygtige samtidig med, at de kan spille på lige fod med de allerbedste menneskelige spillere.

Du kan læse om baggrunden for udviklingen af hjælpemidlerne i Backgammonforum.dk´s artikler Computeren spiller backgammon og Backgammon, poker og skak.

Spil backgammon nu
  Hos BGRoom modtager du 100 % i bonus op til $ 100 + $ 5 gratis ved tilmelding gennem Backgammonforum.dk

Backgammon hjælpemidler

Hjælpemiddel Pris Vurdering Anmeldelse
BGBlitz $23 / $46
Snowie $85 / $365