Om os

 

Om os. Backgammonforum.dk er udviklet og bliver vedligeholdt af det danskejede firma Marketing Partners Online Ltd (MPO).  MPO har stor erfaring med online spillesider og har i flere år beskæftiget sig professionelt med bl.a. poker, casino og bingo.    

Holdet bag MPO interesserer sig meget for online spil. Vores ambition er at videregive denne interesse på bedst mulig måde, så du får den optimale spilleoplevelse, når du spiller online backgammon.

Artikler og anbefalinger

Backgammonforum.dk forsøger at hjælpe dig godt på vej på 2 måder. Den første hænger sammen med, at antallet af spillesider i dag er uoverskueligt stort. Hvis man er førstegangsspiller, er det næsten umuligt at skille skidt fra kanel.

Derfor anbefaler Backgammonforum.dk en række spillesider, hvor både kvaliteten og sikkerheden er helt i top. Faktorer som bonusordninger, software og ikke mindst brugervenlighed vejer ligeledes tungt i vores udvælgelse af de spillesider, vi vælger at anbefale.

For det andet har Backgammonforum.dk informative artikler, der hjælper dig til at navigere sikrere i backgammonverdenen.

Artiklerne dækker bredt. Du finder det grundlæggende omkring selve spillet i artiklerne:

Praktiske oplysninger i:

Præsentation af - og links til - analytiske online redskaber:

Den bredere beskrivelse af backgammon-universet findes i artiklerne:

Din sikkerhed og vores ansvar

Det er meget vigtigt for MPO, at din spilleoplevelse bliver så god og sikker som overhovedet muligt.

Hvis du spiller igennem Backgammonforum.dk (dvs. har brugt et af vores link til at registrere dig), går vi ind i sagen, hvis du skulle opleve problemer ved spillestedet. For en god ordens skyld, vil vi nævne, at dette endnu aldrig er sket i MPO´s historie.

MPO er bevidste om ansvaret, der medfølger, når Backgammonforum.dk anbefaler pengespil. Desværre er det ikke alle, der kan håndtere pengespil på forsvarlig måde. Har du mistanke om, at du er ved at udvikle ludomani (sygelig spillelidenskab), bør du teste dig selv via Center for Ludomanis spørgeskema. Det finder du i artiklen F.A.Q. (opslag "Ludomani").