Guide til online backgammon

 

backgammon guideOnline backgammon er et populært spil. Glem fordommene om, at backgammon kun er et spil for gamle mænd med helbredsfarlige cigarer og caférotter med lunken caffe latte og terroristtørklæde. Online backgammon er et dynamisk spil med masser af spænding.

I online backgammon kan du altid finde en medspiller, du kan spille mod. Dag og nat. Året rundt.  

De fleste spillesider er rigtig flotte og livagtige, så du glemmer hurtigt, at du sidder hjemme i din egen stue bag computeren. 

Sikkerheden er helt i top ved de spillersteder, Backgammonforum.dk anbefaler.

Backgammonforum.dk

Selv om artiklerne på Backgammonforum.dk spænder emnemæssigt bredt, tilbyder vi dig præcis, letlæst introduktion til backgammon på nettet. Således finder du introduktionsartiklerne om Regler og Historie.

Terningespillet backgammon har både elementer af tilfældighed og dygtighed/færdighed. Du kan læse mere om backgammon-spillets dobbeltrolle i artiklerne Backgammon, poker og skak og i Computeren spiller backgammon.

Backgammon er primært et færdighedsspil. Da den gode spiller klart vil vinde over den mindre erfarne spiller i det lange løb, er det helt på sin plads med en artikel om Strategi. Her finder du mange nyttige tips, så du kommer godt fra start. 

Når du er fortrolig med regler og basal strategi, vil det uden tvivl interessere dig, hvordan du forhøjer indsatsen i løbet af spillet. Dette kan du læse mere om i artiklen Dobleterning.

Desuden findes der online analyseredskaber til backgammon. Man kan forbedre sit spil betragteligt ved at benytte denne online software. Dette kan du læse mere om i vores artikel Hjælpemidler.

Backgammonforum.dk har en Ordbog med korte forklaringer af mange ord og begreber, som du vil støde på, når du spiller online. Har du spørgsmål af mere praktisk karakter, skal du læse vores F.A.Q

Hvis du ønsker at læse om filosofien og firmaet bag Backgammonforum.dk, henviser vi til artiklen Om os.

Held og lykke!

Spil online nu
  Hos BGRoom modtager du 100 % i bonus op til $ 100 + $ 5 gratis ved tilmelding
 gennem Backgammonforum.dk

Online backgammon

Spillested Bonus EU? Vurdering Anmeldelse
$ 100 Ja 4.gif
$ 20 Nej 4.gif
€ 15 Ja 4.gif
£ 100 Ja